پیام تبریک سرپرست محترم دانشکده به مناسبت روز بهورز

۱۲ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۰ کد : ۳۳۴۳ اخبار واحد
تعداد بازدید:۴۸۲
بنا به گزارش روابط عمومی دانشکده سرپرست محترم دانشکده به مناسبت فرا رسیدن ۱۲ شهریور (روز بهورز) پیام تبریکی به شرح ذیل صادر نمود.

پیام تبریک روز بهورز

بسمه تعالی

فرا رسیدن 12 شهریور که در تقویم سلامت به پاس گرامیداشت فعالیت های ارزنده سربازان خط اول ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به آحاد مردم شریف روستایی و شهری کشور ، به نام روز بهورز نامگذاری شده است فرصتی برای تقدیر از زحمات این قشر شایسته و پرتلاش می باشد . درخشش چشمگیر موفقیت های نظام سلامت در عرصه بین المللی مرهون تلاش های خستگی ناپذیر انسان هایی است که عاشقانه و مخلصانه در ارائه خدمات پیشگیری از تهدیدات سلامتی برای یکایک  آحاد جامعه روستایی در دورافتاده ترین مناطق جغرافیایی کشور تلاش می کنند .

اینجانب روز بهورز را به بهورزان محترم تبریک عرض نموده و توفیق روز افزون این عزیزان را در راه انجام وظایف حرفه ای خود ، از درگاه خداوند خواستارم .

دکتر ابوالفضل باقری

سرپرست دانشکده علوم پزشکی خلخال